You are here: Home News

News

Site News

Prepack Volunteque v 1.0

A sosit prepack-ul cu informații pentru participanții de la Volunteque.

Read More…

Confirmari Volunteque v 1.0 si Prepack cu informatii

Asteptam confirmarile celor de pe lista de inscrisi si in curand urmeaza, asa cum i-am obisnuit pe participantii la cursurile si seminariile noastre, un prepack cu informatii despre seminar.

Read More…

Lista persoane selectate Volunteque v1.0

Lista persoane selectate Volunteque v1.0

Aici gasiti lista cu persoanele selectate sa participe la Volunteque v1.0, Voluntariat de la A la SEV.

Read More…

Rezultate selectie Volunteque v 1.0

S-a incheiat procesul de selectie a participantilor pentru Volunteque v1.0 , Voluntariat de la A la SEV, Oradea 23-26 Iulie 2011.

Read More…

Aplicatiile primite pentru Volunteque V1.0 si primele statistici

Acum cand s-a incheiat procesul de aplicare pentru Volunteque v 1.0 suntem bucurosi sa vedem ca multe persoane din sectorul SEV si nu numai, sunt interesate sa participe la seminar.

Read More…

Seminarul Volunteque v 1.0 aduce schimbarea în sectorul de tineret din Romania

Volunteque v1.0 - Voluntariat de la A la SEV, va avea loc în Oradea în perioada 23-26 Iulie 2011 și își propune într-un mod unic să aducă schimbarea în sectorul de tineret din România.

Read More…

Ghici cine mai vine la Volunteque v1.0?

David Bryan, solistul Hotel FM care a cantat la Eurovision pentru Romania, este fost voluntar SEV si vine la seminarul Volunteque in Oradea :)

Read More…

Barcamp Volunteque un eveniment din cadrul Anului European al Voluntariatului

Consiliul Uniunii Europene a declarat 2011 ca fiind Anul European al Voluntariatului, menit sa aduca o mai mare vizibilitate conceputului si practicii voluntariatului, precum si sa contribuie la o mai mare recunoastere a eforturilor si meritelor voluntarilor pentru imbunatatirea comunitatilor in care traiesc.

Read More…

Barcamp SEV la Oradea din perspectiva TiA

Interviu realizat de catre echipa de organizatori ai Barcamp-ului Volunteque v 0.1 domnului Andrei Popescu, coordonator al Programului Tineret in Actiune TiA referitor la seminarul Volunteque si perspectivele temei Serviciului European de Voluntariat SEV in Romania.

Read More…

Volunteque v1.0, Voluntariat de la A la SEV, 23-26 Iulie 2011, Oradea

Peste 85 de organizaţii interesate si / sau implicate in SEV, mentori şi voluntari se vor intâlni în perioada 23-26 iulie 2011 în Oradea la cel mai grozav seminar. Vrei să ştii cum stă treaba? Citeşte anunţul de mai jos şi înscrie-te :).

Read More…